top of page

Les andre terapikunders erfaringer:

"Det er litt vanskelig å putte i ord hvor verdifull timene mine hos deg har vært for jeg vet liksom ikke helt hvor man skal begynne. Jeg har alltid vært veldig preget av selvkritikk, veldig mye angst ovenfor hva andre tenkte om hva jeg gjør og den jeg er. Dette har liksom vært en konstant kraft som har holdt meg nede, og da snakker vi langt nede. Jeg var ikke helt klar over det selv heller, for det var liksom bare sånn det var. MEN nå kan jeg ærlig si at jeg ikke på noe måte er preget! Jeg har aldri følt meg så sikker på den jeg er, og aldri vært så komfortabel i eget selskap og rundt andre som det jeg er nå. Det er så utrolig betryggende å vite at man kan fange sine egne tankemønster før de blir problematiske, og den bevisstheten rundt det her var ikke noe håp om å få uten den hjelpen jeg fikk her.

 

Jeg vet ærlig ikke hvor jeg hadde vært mentalt nå uten den hjelpen, men takk og pris for at jeg fikk den. Det har virkelig betydd så mye at det eneste jeg vet å gjøre er å være evig takknemlig ❤️"

Mann 22 år, terapikunde

"Takk for for en god og bra opplevelse med å gå i terapi hos deg. Du er ei klok, varm, jordnær, og hyggelig dame å prate med.

Jeg er veldig glad for at jeg valgte å ta kontakt med deg. Du har hjulpet meg veldig med å snu tankemønsteret mitt, noe jeg har tenkt på som en umulig oppgave til tider.

Alt vi har gått igjennom steg for steg har hjulpet meg til å bli mer bevisst på hva som skjer i meg, og hva jeg kan gjøre med det når jeg får enten noe vonde følelser eller negative tanker som dukker opp. Kjenner nå at jeg begynner å anerkjenne meg selv mer, og det er virkelig en god følelse.

Husker spesielt godt møtebordet, hvor gøy det var når jeg tok i bruk det aktivt og kunne merke en endring så fort. Bekymringer som har vært mye til stede før har jeg nå klart og få mye mer på avstand, og det var også noe som snudde veldig fort. Nå blir det å bruke den verktøykassen som jeg har fått fra deg i terapi og fortsette å bruke den aktivt fremover.

Tusen hjertelig takk!🙏"

 

Irene, terapikunde

«Når jeg først møtte deg, var jeg vant til å snakke stygt til meg selv. Jeg slet med å holde kontakt med venner, fordi jeg ikke taklet tanken på å være sosial og møte mange folk. Jeg begynte å stresse, slet med å puste og det begynte å renne tårer. Jeg valgte også å ikke spise noen ganger, fordi jeg ikke klarte å gå på butikken alene. 

 

Følelsen av å ha noen som forstod meg fikk meg til å tørre mer, jeg begynte å utfordre meg selv med å gå på butikken alene. Jeg fikk hjelp av deg, der du fikk meg til å oppfatte ting på en annen måte. Se folk gjennom en hvit stokk. Jeg følte at alle dømte meg, men med hjelp av den hvite stokken, ser jeg at det kan være andre årsaker til at andre oppfører seg sånn de gjør, og det har ikke noe med meg å gjøre.

 

De stygge tingene jeg sa til meg selv når jeg så meg i speilet, forstod jeg ved hjelp av deg at ikke var sant. Det var bare noe andre hadde fortalt meg på ungdomsskolen, fordi dem selv slet. 

 

Nå er jeg veldig glad i mitt eget utseende. Jeg liker å være med andre og jeg klarer å gå på butikken alene uten noe problem.

 

Jeg er veldig glad for at jeg møtte deg!

Tusen takk for hjelpen!»

Kvinne 21 år, terapikunde

"Jeg vil bare si tusen takk for den gode hjelpen jeg har fått, du har gitt meg verktøy som jeg vil ta med meg fremover, resten av mitt liv. Fra mange år hos forskjellige behandlinger fant jeg endelig deg, før jeg dro til deg så tenkte jeg at det er ingen som har hjulpet meg før så hvorfor skal du klare det nå. Jeg var frustrert over å ha det sånn jeg hadde det, jeg ville ha det fint og slutte å gruble over den minste lille ting (den minste lille ting kan jeg si nå, før var det ikke en liten ting for meg). Jeg har alltid følt at det er noe med meg, følt meg annerledes og kjent på tristhet selvom det har vært mye fint i livet mitt.

 

I starten på første timen tenkte jeg at dette kom til å bli bra, jeg fikk trua. Det med hvordan du møtte meg og all den kunnskapen du har. At du skulle gi meg verktøy som kunne hjelpe meg ga meg trygghet. Disse verktøyene har endret mye, de har endret tankegangen min om meg selv. Det er sårt og se hvor fæl jeg var mot meg selv, men i samtaler meg deg så er det godt å kunne se hvor god jeg å kan være mot meg selv. De vonde tankene blir ikke skyvet til side, men de blir jobbet med, men det viktigste er at det er de gode tankene som blir satt i fokus og det jeg sier til meg selv om igjen og om igjen.

 

Livet er opp og ned, å det skremmer meg ikke like mye som det har gjort tidligere. For nå vet jeg hvordan jeg skal komme meg igjennom de tunge tidene som vil møte meg, med alle de gode verktøyene og samtalene jeg har hatt med deg. Du har å lært meg å gi litt faen, gi litt faen å kjenne på at det er litt godt. Sette mine behov først, og kunne si til meg selv at jeg har ett behov for. Det er viktig å ta vare på seg selv.

Du er et herlig menneske som man ikke føler seg dømt av, du lytter, du stiller spørsmål som kanskje ingen andre gjør og du bruker erfaringer som gjør at det er lettere å dele av seg selv. Du er rett og slett god som gull 😊 vanskelig å få ned alt, men du må vite at jeg er veldig takknemlig for alt du har lært meg 😊"

 

Kvinne 30 år, terapikunde

"Før jeg bestemte meg for å prøve å få hjelp hos Carina, hadde jeg prøvd å gå til 8 andre psykologer, terapeuter ol. Jeg hadde egentlig gitt opp, i tro om at ingen kunne hjelpe meg. Ble så sterkt anbefalt å prøve å gi Carina en sjanse, og det var det som skulle endre livet mitt.

Carina har lært meg at jeg er verdt noe og lært meg å prate til meg selv som jeg gjør til de jeg er glad i. Fra å gå fra å prate og trykke meg selv ned daglig, til å automatisk tenke fine ting om meg selv. Carina har metoder som etter tid funker veldig bra, og har gitt meg verktøy jeg får bruk for livet ut.

Livet mitt nå kontra før jeg fikk hjelp av henne, er to vidt forskjellige liv. Og jeg er evig takknemlig for at jeg ga det en sjanse, selv etter 8 tidligere forsøk."

 

Kvinne 26 år, terapikunde

"Etter at jeg har gått til samtaler med deg Carina , har jeg kommet mere i kontakt med mine egne følelser.

Har vært mye plaget med skamfølelse og har følt jeg har stått bom fast og ikke klart komme meg videre i livet. Du har gitt meg noen verktøy som jeg har lært meg å bruke bevisst. Jeg har blitt vennligere innstilt til meg selv, har forstått at jeg må behandle meg selv som en god venninne som jeg ønsker vel. Slutte å kjefte på meg selv i min indre dialog.

 

Vel er det fortsatt en del å jobbe videre med og som tar tid å bearbeide, pga traumer fra barndommen. Men det har skjedd noe forløsende inni meg, jeg er mere avslappet, fornøyd og kommer lettere i kontakt med andre.

 

Jeg er evig takknemlig for at jeg møtte deg Carina som på en vennlig, empatisk og ikke dømmende måte har hjulpet meg videre. Tusen takk og jeg kan varmt anbefale deg til andre. 🥰❤"

 

Heidi, terapikunde

"Jeg har hatt et liv hvor mye rundt meg har vært på stell. Hus, hjem, helse, venner, familie, jobb, økonomi og andre rammefaktorer har absolutt vært på plass. Likevel har jeg opplevd gradvis å bli mer likegyldig og at livet har gått på autopilot. Jeg har ikke vært «på stell» med meg selv, styrt unna det ubehagelige og ukomfortable. Kost meg i min egen komfortsone, og vært tilstede for alle andre enn meg selv.

 

Til slutt gikk ikke dette lenger. Etter å ha skjønt at jeg måtte ta grep kom jeg i kontakt med Carina. Gjennom noen måneder har hun gjort meg i stand til å bli kjent med hele meg, finne ut hva mine styrker og svakheter og hvorfor det faktisk er slik. Hun har gitt meg nyttige verktøy for å bevisstgjøre meg selv på stort og smått og ikke minst sette meg selv og mine egne behov først. Alt gjennom samtaler «helt nedpå» uten bruk av akademiske formuleringer og en følelse av at dette er sykelig. Hun har gitt meg en opplevelse av å være et helt vanlig menneske og ikke et kasus eller en pasient. Hun legitimerer mine følelser, tanker, opplevelser og erfaringer. Hun gir meg kunnskap og trygghet om at verktøyene er riktige og fungerer over tid. Jeg må fortsatt gjøre jobben med mitt liv, bevisstgjøre hele tiden, tørre å feile, tørre å være sårbar, men også tørre å kjenne på følelsen av å leve, lykkes og være hele meg.

 

Hele løpet har kun vært digitalt med videokonferanse pga pandemien. For min del har det fungert utmerket, og jeg er ikke sikker på om resultatet av min reise hadde vært mye bedre med fysiske møter.

Nå vet jeg hvem jeg er og at jeg er like verdifull som alle andre. Livet vil aldri bli en rosa sky, men det er heller ikke målet. Målet er å håndtere alt som måtte komme på en best mulig måte og å ivareta hele meg best mulig i alt som venter. Magien skjer utenfor komfortsonen."

 

Mann 47 år, terapikunde

"Takk Carina, for fine samtaler med deg. Jeg har over flere år hatt lav selvfølelse og det legen mente var en mild depresjon. Jeg kunne ikke selv forklare hvor dette kom fra, men forsto raskt i samtaler med deg at både den indre mobberen og kritikeren tok stor plass hos meg, og at mye tid gikk med til grubling og bekymring. Tidligere samtaler med psykolog ga meg få svar og verktøy til å både forstå og å håndtere problemene. I samtaler med deg har du gitt meg god innsikt i årsakene til den lave selvfølelsen og de tunge tankene, og ikke minst, helt konkrete verktøy til hvordan å få bedre selvfølelse og bli kvitt grubling og bekymring. Det gjør at jeg i dag kan jobbe forebyggende og samtidig er bedre rustet til å stoppe tunge tanker. Takk!"

 

Kvinne 40 år, terapikunde

"Autentisk, raus og inkluderende! Har, med sin tilstedeværelse, en helt egen evne til å skape et trygt rom for andre til å være seg selv. Ingen tvil om at hun har en lidenskap  for det hun jobber med, og at hun er utrolig dyktig. I møte med Carina føler man seg både sett, lyttet til og forstått. Hun finner raskt ut av hvor skoen trykker som mest, og hvor man trenger å ta tak. Sammen med henne har jeg blitt mer bevisst på mine tanker og mønstre, kommet mer tilbake til kroppen, og ved hjelp av hennes verktøy klart på skape en endring. Alle fortjener en Carina i livet sitt! 😊 Anbefaler henne til alle.

Heia deg, Carina!"

 

Nina Gjestvang, terapikunde

"Jeg vil anbefale Carina på det sterkeste! Hun er en dyktig kognitiv terapeut som er veldig lett å snakke med. Hun har hjulpet meg masse, guidet meg trygt gjennom prosessen med å jobbe med meg selv. Hun har gitt meg flere gode verktøy å jobbe med og bruke som har veldig god effekt!

Tusen takk Carina for at du har hjulpet meg til å ha det bedre med meg selv!"

 

Hanne Kamvik Klüver, terapikunde

"Da jeg tok kontakt med Carina var jeg utbrent. Jeg hadde mye smerter i kroppen og var utmattet både psykisk og fysisk.

Carina hjalp meg ut av utbrentheten og til å lytte til mine indre verdier.

I dag har jeg det bedre enn noen gang. Jeg er en bedre venninne, er mer tilstede og jeg er bedre til å kommunisere. I tillegg har jeg mindre indre uro og stress, og jeg står fjellstøtt i meg selv.

Takk Carina!

Jeg tror alle, uansett utgangspunkt har godt av noen samtaler med Carina."

 

Livia, terapikunde

"Carina er veldig dyktig i jobben sin og det er tydelig at hun brenner sterkt for det hun driver med. Hun er trygg å snakke med og du blir sett og hørt som den du er. Man føler ikke at man er i «terapi» eller at man er der for å bli analysert. Det føles mer som en vennskapelig prat med konstruktive tilbakemeldinger, tips og råd. Hun gir deg gode verktøy for å bruke i hverdagen og for å komme deg videre i eget liv. Jeg vil gi Carina min varmeste anbefaling og jeg er sikker på at mange vil nyte godt av hennes kunnskap og vilje til å hjelpe. 🌸"

 

Kvinne 34 år, terapikunde

"Jeg er ei dame i tidlig 40 åra, som har vært hos Carina 8 ganger nå til samtaler grunnet mange år med dårlig søvn. Dette eskalerte i panikkangst til slutt. Jeg ble sykmeldt, og begynte å jobbe meg opp igjen sammen med Carina.

Jeg fikk nøkler jeg måtte jobbe med, blandt annet pga søvn problem og panikk angst. Dette har vært med på at jeg har funnet tryggheten i meg selv. Og angsten har vært borte de 2 siste ukene, og søvnen har bedret seg betraktelig. Nå kan jeg ha dager etter hverandre som jeg sover godt. Og dager som kan være litt dårlig, men jeg er på bedringens vei.

Jeg vil takke deg for en så god hjelp du har gitt meg, og troa på meg selv. Jeg anbefaler deg på det sterkeste. Hilsen ei som er stort takknemlig for hjelpen du har gitt meg. 🌸🌸"

 

Kvinne 40 åra, terapikunde

"Jeg har hatt timer hos Carina! Og hun er utrolig flink og trygg og jordnær dame som man merker med menneskelighet med og som jeg har hatt veldig godt utbytte av å fått hjelp av🌹👏👌 anbefaler henne varmt!"

 

Elin Karlsen, terapikunde

«Jeg begynte å ta timer med Carina i fjor og det viktigste hun har lært meg er å bli bevisst på egne tanker. I tillegg har hun gitt meg verktøy for å håndtere de. Dette åpnet en ny verden for meg!

Jeg har innsett at jeg ikke vil bruke tiden min på å tenke stygt om meg selv, og har begynt å tenke mer vennlige og støttende tanker. Som har hjulpet meg til å føle meg bedre.

Jeg har også slitt med angst og helseangst i flere år. I løpet av timene med Carina har jeg fått mer forståelse for hva angst er og lært meg metoder for å takle angsten og stresset. Dette har hjulpet meg til å slappe mer av. Hvis jeg nå kjenner angsten komme, er det lettere å håndtere.

Carina er utrolig flink og jeg føler jeg kan snakke om hva som helst i timene med henne.

Jeg tror nå mer på det gode jeg sier til meg selv. At jeg vil være meg, og at jeg er bra nok som jeg er.

 

Er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått av deg Carina. Tusen takk!»

 

Kvinne 27 år, terapikunde

Takk for at jeg er den jeg er, Carina.

For noen uker siden sa jeg dette til deg, om meg: «Hvis jeg var alene i verden, kunne jeg vært den jeg er».

Hvorfor sa jeg det? For å forstå hvorfor jeg sa det, måtte jeg lese hva jeg har skrevet for noen måneder siden.

Det jeg leser om meg, er at jeg er god på å mobbe meg selv.

Hver gang jeg var sammen med andre, privat som på jobb, var jeg god til å tenke og tro, fullt og fast: «Det de andre sier er hintet på meg, på en negativ måte».

Et eksempel: Hun sier om ei dame hun ser:  «Oi, hun har fine briller…..»     Jeg tenkte: «Hun synes jeg har stygge briller….»

Ja, du kan le du,- men slik tenkte jeg om alt.

Eksemplet om briller er jo et tema som ikke er så alvorlig. Det som derimot gjør det mer alvorlig var at jeg i tillegg tenkte (og trodde):

  • Jeg har dårlig smak som kjøpte de brillene jeg har.

  • Jeg klarer ikke engang å se hva som kler meg.

  • Jeg er udugelig som har så dårlig økonomisk sans at jeg bruker penger på noe så stygt…. Osv.

 

Du Carina, lærte meg:

Jeg måler meg selv ut i fra hva jeg gjør. Fra barndommen lærte jeg at, det jeg gjør blir verdsatt som bra eller dårlig.

Det skapte ideen om at hvis jeg alltid gjør andre fornøyd, vil de andre like meg. Hvis jeg sier eller gjør noe som de andre ikke er fornøyd med, liker de meg ikke!

Jeg lærte ikke at jeg var verdt å elske bare for den jeg er.

 

Du Carina har gitt meg verktøy til å oppdage hver gang jeg mobber eller kritiserer meg selv.

Nå kan jeg stoppe opp og stille meg selv spørsmålet: «Stemmer det? Det jeg sier til meg selv nå? Tror du på det?

I dag er jeg rask til å endre disse tankene til mer positive tanker som styrker meg. Jeg vokser med nye tanker, i stedet for å bryte meg selv ned til å bli mindre og mindre.

Dette verktøyet er det som har hjulpet meg mest i sosiale relasjoner.

I dag er det lenge siden jeg synes det var ubehagelig å være sammen med andre. Det er grunnen til at jeg ikke husket hvorfor jeg sa: «Hvis jeg var alene i verden, kunne jeg være den jeg er».

 

Jeg er den jeg er – på godt og vondt – og er stolt av det.

Jeg trives sammen med andre. Jeg føler at andre liker meg- til tross for at jeg ikke behager dem.

Jeg klarer oftere å si ifra – uten å føle meg slem eller få dårlig samvittighet.

Jeg har også opplevd at noen sier: «Du ser så godt ut! Du må jo ha det bra?

Og jeg kan si (uten å nøle) TAKK!

TAKK, CARINA

 

Kvinne 50 åra, terapikunde

"Å få hjelp av Carina Runningen til å jobbe med selvfølelsen var akkurat det jeg trengte. Hun ga meg gode verktøy til å oppdage hvordan jeg holdt meg selv tilbake og hva jeg kunne gjøre med det.

 

Selvfølelsens betydning er undervurdert og Carina er FLINK!

 

Jeg danser enda litt lykkeligere videre💃😃"

 

Anne Berg, terapikunde

"Har akkurat lest det siste innlegget ditt, der har du nok et eksempel på hvor fantastisk god du er i jobben din, du gjør en forskjell, du gir masse av deg sjøl og du er bare en fantastisk person❤️

 

Ta dette til deg Carina det er bare så fortjent hvert ord👍Fortsatt lykke til med den fantastiske jobben du gjør og jeg er så glad for at jeg valgte akkurat deg, jeg er 100% frisk og det er din og bare din fortjeneste"

 

Gudbjørg, terapikunde

"Tusen takk Carina😁.

I lang tid har jeg gått med tanker om at jeg aldri er bra nok og at jeg aldri fikk til noe. Tanken på å gå til noen med problemene mine var helt utenkelig. Hvorfor skal jeg bry andre med mine problemer?

 

I løpet av sommeren 2019 toppet det seg med at jeg mistet jobben. Jeg satt der og så ikke et eneste lille lys i tunellen. En god venn av meg som jeg snakket litt med om mine problemer,  sa at nå var det kanskje på tide å få hjelp så jeg kunne få tilbake livet mitt. Tok kontakt med doktoren som henviste meg videre til DPS, men der var det lange ventetider. Jeg var klar for og begynne nå. Jeg hadde sett noen av filmene du hadde lagt ut på facebook og bestemte meg for og ta den gratiskonsultasjonen som du har for og se hva du kan hjelpe meg med.

 

Når jeg kommer til deg blir jeg tatt imot på en måte som gjorde at jeg følte meg sett. Etter første time var jeg helt sikker på at dette ville jeg prøve. Orket ikke stå i lengere tid i kø i det ofentlige. Allerede etter to timer hadde du gitt meg troa på at dette kan fikses. Du ga meg klar beskjed om at du ikke kunne fikse mine problemer, men at du kunne gi meg de verktøyene jeg trengte for og takle mine problemer og gi meg veiledning på veien. Nå etter 10 samtaler klarer jeg og bruke disse verktøyene og livet mitt er helt snudd på hode. Gleder meg til og finne meg en jobb igjen og ta tak på resten av livet mitt. Vi fortsetter med noen oppfølgingssamtaler fremover og de gleder jeg meg til. Kunne fortelle hva jeg klarer til noen som forstår. Jeg vil oppfordre andre som sitter inne og har det vanskelig om og ta kontakt med noen og snakke med, du skal være tøff om du klarer det på egenhånd. Tusen takk Carina."

 

Mann 35 år, terapikunde

"Jeg fant Carina tilfeldigvis på Facebook og ble veldig glad for at hun holdt til i nærheten da jeg ønsket kort vei til behandler. Jeg har også stått på venteliste over lang tid hos andre, men her fikk jeg time allerede uka etter. Jeg hadde mange utfordringer som jeg ønsket hjelp med og Carina ga meg mange gode verktøy for å håndtere disse, både gjennom samtaler på kontoret og nettbasert. Jeg har lært så utrolig mye og følelsen av å mestre utfordringene føles veldig bra! Carina er god til å formidle, er veldig kunnskapsrik og gir mye av seg selv. Så trenger du noen å snakke med, anbefaler jeg virkelig Carina. 🌸

 

Kvinne 30 åra , terapikunde

 "Startet med kartleggingssamtale i mai og følte meg trygg på deg Carina med en gang. Lett å prate med. Bli venn med angsten😱hvordan skulle jeg klarer det? Skrekk og gru🤢

Den indre samtalen hørtes litt skummelt ut men det lærte jeg utrolig mye av og da skjønte jeg at ikke var snill mot meg selv. Ja rett og slett mobbet meg selv, sa stygge ting om meg selv😪 Den følelsen da jeg kunne verdsette meg selv og faktisk si noe pent om meg, ja den var fantastisk ❤️

Da jeg skulle finne et medfølende menneske, det ble min far. Han sa alltid; gjør så godt du kan jenta mi. Utrolig å finne tilbake til den følelsen ❤️

Da jeg fant den indre kraften i meg, aksepterte meg selv, ble vennlig mot meg selv da begynte angsten å forsvinne 👍

Det å skrive ned en aktivitetskalender med hva jeg brukte dagene på, gjorde at jeg fikk meningsfulle dager❤️👍❤️

Skrive ned hva som gjorde meg glad og hva som gjorde meg trist, da klarte jeg med din hjelp Carina og konsentrere meg om det jeg faktisk kunne gjøre noe med💕

Dagbok, 3 positive ting, fantastisk flott å gjøre og det kommer jeg til å fortsette med 👍

Adferdsekspriment, da skulle jeg kjøre buss alene, gå i butikken alene, gå på kafé  alene og takket være deg Carina så klarer jeg det❤️ Tusen takk og endelig kan jeg være glad i meg selv, verdsette meg selv, og slutte med å mobbe meg selv💖

Takk Carina,  uten deg hadde jeg aldri kommet til Belgia i  bryllup ❤️ Så de verktøyene du har gitt meg, gjør meg rustet til å håndtere angsten.  Du er et fantastisk menneske og en fantastisk terapeut 💖 Tusen takk Carina 💕💕💕

 

Mette, terapikunde

Ønsker du å finne ut om jeg er den rette terapeuten for deg? Klikk på knappen under og book en gratis kartleggingstime:

bottom of page