top of page

Om meg

Hei, jeg heter Carina Runningen. Jeg er kognitiv terapeut, og jeg hjelper deg som tenker at du ikke er bra nok eller ikke strekker til, med å oppnå bedre selvfølelse.

 

Det eneste problemet er at du sliter med liten tro på deg selv og egne evner.

 

Sammen skal vi bruke kognitiv terapi slik at du kan komme over liten tro på deg selv og oppnå håp om endring og finne kjærlighet til deg selv.

E651556B-A2B8-4DDA-879A-F8FD7783D4A0.jpe

Jeg bor på Biri sammen med mann og barn, men er opprinnelig fra vakre Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Vågå.

Hvordan det hele begynte for meg

Mine interesser for fagfeltet psykisk helse våknet for alvor opp i 2005 da jeg mistet min bestevenn i selvmord. Jeg bestemte meg den dagen for at dette er noe jeg vil jobbe med. 

 

 

Jeg har jobbet med psykisk helse i 10 år og har hjulpet mange med ulike utfordringer. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier og kognitiv terapeut og jobber med mennesker som ønsker en endring i hverdagen.

Hver dag jobber jeg med skape en trygg plass for å være sårbar for alle mennesker i alle aldre og livssituasjoner, og ved å kartlegge og nøste oppi det de deler med meg kan jeg hjelpe dem til å hjelpe seg selv.

 

 

Resultatene kundene får er veldig gode

  • De har endret på tenkemåten sin

  • Fått bedre søvn

  • Fått tilbake troen på seg selv

  • De mestrer utfordringer i livet

  • Går i bikini om sommeren

  • Sier sine meninger og står for dem

  • De klarer å skille mellom ekte og uekte dårlig samvittighet (hva som er påført av andre og ikke) 

 

7AF65984-5C95-4B62-8AAC-DD9616ED80CD.jpe

Jeg har hjemmekontor på Biri i Vismundvegen 6 C, og jobber også via skjermen.

Design uten navn (6).png

Min store oppgave i livet er å hjelpe mennesker til å finne tilbake til håpet og gleden i hverdagen, for alle fortjener å kjenne på gode følelser overfor seg selv.

Kundehistorie

Etter mange år med å snakke ned meg selv og tenke at jeg måtte gjøre det som var forventet av meg, møtte jeg veggen. Jeg begynte å kjenne på angst og alt ble mer og mer håpløst. 

 

Da oppdaget jeg Carina. Hun møtte meg med trygghet og jeg fikk lov til å være meg. Hun lærte meg at måten jeg ble møtt på i barndommen påvirket den jeg var i dag og hun lærte meg modeller og verktøy for å endre på måten jeg snakket til meg selv på. 

 

Da skjønte jeg at det finnes håp om å få til en endring. I dag klarer jeg å gi meg selv den ubetingede kjærligheten jeg ikke fikk som liten og jeg klarer å si til meg selv at «jeg gjør så godt jeg kan» og «jeg har lov til å være meg»

bottom of page